09:00 am - 4:00 pm, Monday - Friday

Soalan Lazim

Soalan Lazim

Soalan Lazim

Jarak antara hotel ke Masjidil Haram iaitu pakej umrah standard 250 – 350 meter, umrah selesa 150 meter dan umrah eksklusif 50 meter

Tarikh dan harga tertakluk kepada perubahan semasa tetapi ATTSB akan menghubungi jemaah sekiranya terdapat perubahan. Aturacara tidak berubah, kecuali hari lawatan berkemungkinan akan berubah mengikut kesesuaian.

Harga semua pakej di dalam web ini adalah mengikut nilai matawang MYR semasa. Oleh kerana kadar nilai matawang MYR berubah berbanding US Dollar (USD) dan Saudi Riyal (SAR) atau lain-lain matawang berkaitan, harga pakej boleh berubah mengikut kadar nilaian MYR semasa berbanding nilaian matawang asing tersebut. ATTSB berhak mengubah mana-mana harga pakej setelah memberi notis tidak kurang dari 7 hari sebelum tarikh penerbangan.

Penyediaan makanan di Mekah bagi umrah standard dan selesa ialah buffet catering manakala umrah istimewa buffet di hotel. Semasa di Madinah, buffet catering bagi kesemua pakej

Bagi umrah Ekonomi dan selesa ialah 100 - 120 meter manakala umrah istimewa ialah 50 meter.

Had bagi kumpulan umrah bagi satu rombongan ialah 30 – 45 orang, jika lebih kumpulan akan di bahagikan kepada 2 kumpulan atau lebih.

Umrah ziarah Amman & Baitulmaqdis dan umrah Cairo

Penginapan di Mekah 5 malam dan Madinah 4 malam

-Paspot Original dan salinan kad pengenalan (Depan & Belakang)

-Maklumat nama ibu, bapa dan datuk (sebelah bapa)

-Maklumat negara-negara yang pernah dilawati dalam tempoh 2 tahun.

image